söndag 28 oktober 2012

Lång dag...


Igår var en lång dag! den stora tjejen fyllde 7 år och vi har hela familjen Uppsala på plats här hemma och lika många till kom på kvällen... Så igår blev det då ingen jympa för lill tjejen och heller ingen Oasen..

Det är verkligen jätte roligt när alla kommer ner och hälar på här nere men det kändes rätt skönt och försvinna bort ner till L9 1 1/2 timme och få komma ifrån surret ett tag :)
Det blev väldigt mycket focus på mage igår, men det känns inte så mycket idag som jag hoppats på... Så det betyder att det är bara till och ta i ännu mer nästa sväng!
I dag blir det nog inte så mycket träning för min egen del, men löpning och sen PT åt min lilla vän som kämpar för att nå sitt mål... :)

2 kommentarer:

  1. Snygging!! Värsta drömkroppen har du!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Du är sjukt duktig med din träning Martina och du kommer att få lika bra resulat och har riktigt bra resultat du med!
      Haha vi måste tyvärr ha i bakhuvudet att vi är inte 20 längre (inte för att jag vill erkänna det) och efter 2 respektive 3 barn så får man aldrig tillbaka den kroppen man engång hade... Men man kan försöka göra det bästa av det :) kram på dig!

      Radera