onsdag 12 december 2012

CX, BodyPump och Sh´bam!

Nu va denna onsdag också förbi och som vanligt blev det en tuff tränings kväll med den perfekta kombinatonen av CX, Bodypump och Sh´bam. (mage, styrka och kondition)



CX är ett funktionellt och effektivt coreprogram som stärker mage, rygg och säte/höft. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt



Bodypump är en styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används för träning till förkoreograferad musik. Man kan själva reglera tyngden genom att avlägsna eller lägga till vikter.




Sh´bam är det pass man har riktigt roligt på!! Med enkla och heta danssteg är Sh´bam det perfekta sättet att hitta formen och låta din inre stjärna utmanas. Med ett soundtrack av listettor, populära hits, dansmusik som hörs på de hetaste nattklubbarna runt om i världen, välbekanta mixade klassiker och moderniserats latin beats, är Sh´bam det ultimata sättet att träna på!
För er som aldrig har testat säger jag bara TESTA!! Det är riktigt roligt! (om man gillar att dansa och vågar släppa loss)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar