måndag 9 december 2013

Fairing QuadPro..

Fick bli lite nytt till skafferiet här hemma idag också :) Det va ett tag sen jag använde mig av Fairings produkter, men nu är den hemma igen fast en ny sort protein så vi får se hur denna är :) Kul men lite nytt ibland :)
 
QuadPro, ny smakbomb från Fairing! Svenskproducerat proteintillskott av högsta kvalitet, sammansatt av fyra olika proteinkällor med en smakupplevelse utöver det vanliga!
  • Biologiskt fullvärdigt kvalitetsprotein
  • Producerat i Sverige av marknadens bästa råvaror
  • Innehåller protein från fyra olika källor
  • Adaptiv formula, passar i alla situationer
  • Finns i flera goda smaker
Den komplexa sammansättningen av protein från fyra olika källor (mjölkproteinkoncentrat, vassleproteinkoncentrat, kalciumkaseinat och äggalbumin) ger QuadPro en utmärkt aminosyraprofil! Betydligt bättre än vad respektive proteinkälla har var för sig. QuadPro passar alla tidpunkter och situationer under dagen. Ta på morgonen för att tillgodose musklerna med protein efter nattfastan, som mellanmål för att höja det dagliga proteinintaget och på kvällen för att optimera musklernas återhämtningsförutsättningar under sömnen.
Rekommenderad dosering: Blanda 2 skopor (ca 35g) med 3-4 dl vatten eller mjölk och drick vid behov.
Allergiinformation: Innehåller mjölk, laktos och ägg.
Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten.

Näringsvärde per 100 g
Energi 392 kcal
Protein 66-68 g
Kolhydrater 5-7 g
Fett 11,1 g
Små variationer förekommer mellan smakerna.

Ingredienser: Mjölkproteinkoncentrat (MPC), vassleproteinkoncentrat, kalciumkaseinat, äggalbumin, Kokosfett, MCT fett, L-glycin, kakao (choklad), Taurin, arom, förtjocknings-stabiliseringsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam*).

*Innehåller en källa till fenylalanin.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar