torsdag 18 april 2013

Toughest 4 Maj Ribersborg!


Hahahaha nu har Jimmy verkligen satt igång något!! Pratade om detta igår och om vi skulle sätta i hop ett lag och köra detta!! Vi får se om det blir något men det hade verkligen varit skit skoj!! :)
Har mailat in och kollat läget så nu är det bara till och vänta och se....

http://toughest.se/

Vad är Toughest
Toughest är en hinderbana som kommer gå av stapeln den 4 maj längs Ribersborgs strandpromenad i Malmö. Den ca 8 km långa banan med 20 olika hinder gör Toughest till en av de mest utmanande hinderbanorna i Norden. Toughest är riktigt jobbigt, lerigt, blött och kallt, men det är inte tuffare än att alla klarar av det. Med rätt inställning är allt möjligt!

Banan
Ovan har ni en skiss över var och hur banan kommer att gå. Ni kommer att hållas lite på halster och nyfiket tvingas vänta för att få all info om hinderna. Skissen kommer att uppdateras kontinuerligt med nya hinder allt eftersom.
Det ni kan förvänta er är en skön mix av både naturliga och byggda hinder. Stockar, vattenhinder, däck, balar, nät, klättervägg, monkey bars, ice tank, pipes och tångbad är olika element ni kan räkna med.
Vid hinderpresentationerna släpper vi också tips och trix för respektive hinder. Följer ni oss på site och facebook kommer ni alltså att ha en bra inblick och vara rustade inför utmaningen...

3 kommentarer:

  1. Klart Ni ska vara med på detta!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja detta vill man bara inte missa!! Kom ner!! Vi behöver folk!! :)

      Radera
  2. Ja jösses, vad har jag gått med på????? Har tittat lite på de olika hinderna.... 9an, bunkern är jag lite orolig för. Vad/Var kan man träna något liknande??? Om jag har förstått det rätt har de redan börjat bygga banana. Ska vi åka ut och kolla? :))

    SvaraRadera