söndag 3 februari 2013

Träna utomlands!

Kände att kroppen behövde en extra vilodag idag.. Antingen är det något på gång i kroppen eller så tog Bodyattacken ut sin rätt igår :)
Jag hoppas på det sista men tar det säkra före det osäkra och låter kroppen få sig en vilodag.
Så istället så blev det en vända in till stan till svärföräldrarna och fick äntligen beställt vår efterlängtade resa till våren..
Det blev en resa till Turkiet i en vecka med all inklusive! Fy fan va gött!! En hel vecka med bara sol, bad och självklart en del träning! Hahahh ja den skulle jag inte kunna vara utan :)
Det va ju en av många andra bra anledningar till att vi valde denna plats! Hahah nej då, men självklart hade man ett litet extra öga på om det fanns tillgång till det ;)
 
Lite av de aktiviter som finns på hotellet!
 
Hälsa och Fitness
Fitnesscenter/gym, Aerobics/gymnastik, Massage, Bastu, skönhetssalong, frisör
Aktiviteter:
Beach volley, Dykning, Windsurfing, Vattenskidor, Jetski, Bordtennis, Boccia, Biljard
 
Så förutom att få njuta av allt det goda med mat, dryck, sol, bad och en otroligt massa roliga saker och akitiviteter för barnen och resten av familjemedlemmarna så kommer jag även kunna röra på mig lite men vatten aktiviteter kanske en löprunda på stranden när solen går upp och så gymmet!! Allt detta under ett och samma tak! Detta verkar ju verkligen va ett paradis!! :)
 
 
 





2 kommentarer:

  1. Åhhh wow vad underbart med en resa!!! Turkiet är ju sååå fint och mycket god mat också:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen! Har varit där en gång för länge sen men det va i Alanya men det ska bli riktigt kul och få åka dit igen och njuta! :)

      Radera