lördag 19 januari 2013

Lördagens dubbel pass avklarat!

På dagens schema stod det Bodypump och Bodyattack! En riktigt bra blandning av styrka och kondition.
Bodyattacken var sjukt bra! Och riktigt rolig!
Tack Jenny och Jenny för dessa två timmar! Och nu blir det helt klart dubbel pass på Oasen på lördagar oxå! :-)

10 kommentarer:

  1. Hihi ni ser riktigt svettiga ut hela bunten:) kul att body attack var ett bra pass då:) önska vi också hade mer sånt på Actic så man fick variera lite..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha ja det va vi verkligen!! Genom svettig :)
      Men körde inte du lite hemma i Björklinge oxå?

      Radera
  2. Va kul.. Sj harjag inte hunnit köra det ännu.. Passar inte in på minaträningsdagar däremot bodycombat e kul. Igår blev det trippelpass för mig.. Bodyjamaskul som vanligt bodybalance första gången men inget för mig och sen bodypump!!
    tisdag ska ja testa crworx.. Hoppas det e kul.. Blir ett trippelpass förhoppningsvis på tisdag med bodypump bodyjam och crxworx;-)
    Idag ska ja vila men funderar ända på lite core.. Det borde väl inte skada så mkt...lr?

    SvaraRadera
  3. Va kul.. Sj harjag inte hunnit köra det ännu.. Passar inte in på minaträningsdagar däremot bodycombat e kul. Igår blev det trippelpass för mig.. Bodyjamaskul som vanligt bodybalance första gången men inget för mig och sen bodypump!!
    tisdag ska ja testa crworx.. Hoppas det e kul.. Blir ett trippelpass förhoppningsvis på tisdag med bodypump bodyjam och crxworx;-)
    Idag ska ja vila men funderar ända på lite core.. Det borde väl inte skada så mkt...lr?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är skit duktig Linda! Köra trippel pass är inte och leka med :)
      Jag har bara testat Bodycombat en gång och då va det inte ens ett helt pass, men alla som jag pratat med som har kört det säger att det ska vara skit kul! Men den korta stunden som jag körde Combaten så var det riktigt roligt det kan jag hålla med om. Men som Bodyattacken är för din del är Combaten för mig.... fel tid :(
      CX är riktigt bra!! Jag vet inte hur mycket din kropp har fått vilat men lite core är inte fel... CX är ju som core men ngt tuffare kan jag tycka. Men kör du idag så hade jag åtminstone vilat i morgon så du är utvilad tills på tisdag så du orkar med och prestera bra på alla tre passen :)

      Radera
  4. Tack för svaret! Mm tänkte lika.. Kör jag core idag blir det vila imorgon så ja pallar cx på tisdagkväll kl 20.00. Första passet jag kör när det gäller cx ska bli kul.. E så lack på att mitt dubbelpass på torsdag bestående av shbam bodypump måste strykas.. Har möte på jobbet den kvällen.it really sux!!"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt! :)
      Du kommer älska CX den är riktigt bra!!
      Jag förstår din känsla, det är skit när man missar sina pass :( Hade samma känsla i onsdags! Men som tur är så dom finns kvar :)

      Radera
  5. Mmm önskar att dessa möten bara låg påmåndagar.. Då ja brukar ha min vilodag! Känns så jäkla kul att den där peppen att träna fortf sitter i sen oktober när ja köpte kort på kraftkällan!!!

    SvaraRadera
  6. Härligt...
    Jag som undrat var tusan denna bilden blev av! ;)
    Nu vet jag! :)

    SvaraRadera