torsdag 31 januari 2013

World of Shape!



En jobbar kompis till mig berättade om denna sida så jag tänkte förmedla den vidare, jag vet att det finns många där ute som kanske behöver lite hjälp för att komma igång men vet inte riktigt hur..
Här kanske det finns något som kanske kan locka en del till att ta tag i sin träning..
Det skadar inte att gå in och titta.. Vissa har verkligen fått riktigt bra resultat...

http://se.worldofshape.se/

Lite info se mer på deras sida:

World of Shape har skapat ett unikt koncept där du tränar på distans och får online-hjälp av PT:s.
Du får ett anpassat kost- och träningsprogram och kan välja mellan Kick-Start Fitnessfighten och Run 4 Fun. Fitnessfighjten och Kick-Start passar perfekt för dig som vill komma igång med din träning och få resultat på endast 30 dagar. Programmen passar också lika bra för dig som redan tränar regelbundet men inte får de resultat du vill ha. Run 4 Fun är för dig som vill du komma igång med din löpning, förbättra din löpteknik och ta din löpning till en högre nivå.

World of Shape använder sig av FUSTRA-metoden som är programmet för dig som vill komma i form på endast 30 dagar. FUSTRA–metoden grundades 2005 av Jarkko Kortelainen som är Rektor/VD och grundare av FUSTRA PT-School. Han har 10.000 timmars erfarenhet av PT-träning. Om du följer vårt unika 30-dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:
 
- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem
 
Du som valt Run 4 Fun får dessutom:
- Funktionell rörlighet som hjälper dig att hålla en god hållning även i farten
- Förbättrad hållning som hjälper dig till ett effektivare löpsteg
- Funktionell styrka och muskelbalans som hjälper dig till en bättre kraftproduktion och lägre skaderisk
- Förbättrad bålstabilitet som hjälper dig till ett stabilare rörelsecentrum
 
Du tränar 1 timma per dag (styrketräning, rörlighetsträning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet. Det enda du behöver är ett par hantlar (vi rekommenderar Casalls) och en pinne/kvastskaft (Jula har ett som fungerar bra). Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips som du har med dig i framtiden då målet är att få ett långsiktigt hälsosammare liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar