måndag 4 mars 2013

Sh´bam 11



Snart är det dags för nya releaser av Les Mills passen! Och Sh´bamen kommer att bli riktigt bra!!
Bra tryck och riktigt bra musik! Det tycker vi om! :)
Nu kommer det inte bara va den lilla damen här hemma som dansar till gangnam style, nu kommer även denna mamma också få hoppa runt till den nästan ut tjatande låten... Men det ska bli riktigt roligt med lite nytt! :)

2 kommentarer:

  1. Så roligt och fått börja läsa din blogg! Jag hade aldrig hört talas om Les Mills men nu efter jag läst din blogg så har jag sökt på lite gym här i Göteborg och jag hittade att fitness24seven ska tydligen använda sig av deras pass.
    Så nu ska jag börja med att testa Sh`bamen som du tränar, är även lite sugen på bodypumpen. Hoppas att jag klarar av det och att det är så roligt som det ser ut! För det ser riktigt roligt ut! Tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Caroline!
      Vad glad jag blir att du har hittat hit och att du tycker om det! Tack!
      Ja det låter riktigt kul att du skall prova på deras pass! Jag kan garantera dig att du kommer att tycka det är roligt. Sh´bamen tar några gånger innan man kommer in i den, så ge det några pass så kommer du tycka det är riktigt roligt när du känner att du hänger med :)
      Sen klart att du ska testa Bodypump! Det är inte så farligt som det kan se ut, tvärtom! Du väljer själv vikterna så det är bara till att börja försiktigt och sen stega dig uppåt.. Sh´bam och BP är en perfekt blanadad träning där du både får in kondition och syrka!
      Lycka till och låt mig gärna få veta sen vad du tycker :)
      / Tessan

      Radera